В Клуб Лесно се стремим да облекчим и направим възможно най-лесен всеки аспект от пазаруването Ви при нас. Ние Ви даваме право на избор на куриерска фирма, която да Ви достави поръчката. По време на оформяне на поръчката, ще можете да изберете някоя от следните опции за доставка на пратки с тегло до 1 кг. :

  • При покупка над 100.00 лв. – Безплатна доставка
  •  СПИДИ – Доставка ДО ОФИС /само за гр. СОФИЯ!/ – 3.70 лв.
  • СПИДИ – Доставка ДО ОФИС – 4.50 лв.
  • ЕКОНТ – Доставка ДО ОФИС – 5.50 лв.
  • СПИДИ – Доставка ДО АДРЕС на клиент – 6.50 лв.
  • ЕКОНТ – Доставка до АДРЕС на клиент – 7.50 лв.
  • Доставка ДО АДРЕС на клиент (за населени места без офис на Еконт или Спиди) – 7.00 – 9.00 лв. /Ще Ви позвъним по телефона за точна цена след направена от вас поръчка/

За всички пратки над 1 кг., след оформяне на поръчката, ще се свържем с Вас по телефона за да Ви кажем дали е нужно да заплатите допълнително за тегло на куриера при взимането на пратката.

Ако желаете да получите пратката си в събота до Ваш адрес, се доплащат 2 лв за доставка.

Срокът на доставка е от 1 до 4 работни дни, в зависимост от дестинацията и закупените продукти. 80% от поръчките са при Вас още на следващия ден. Поръчки направени след 14.00 часа или в неработен ден се обработват на следващия работен ден.

Ако желаете спешна доставка или доставка с фиксиран час, моля свържете се с нас по телефон или Email за уточняване на възможностите.

При получаване на поръчката от куриера, задължително проверете целостта на стоката в присъствието на спедитора. При установена повреда или липса, подпишете двустранен протокол, който ще Ви бъде предоставен от куриерската фирма. След това се свържете с нас за уточняване на следващата пратка.

Моля, отбележете, че много рядко по независещи от нас причини е възможно да се получи резонно забавяне на поръчките. Вие ще бъдете своевременно уведомени за това от куриерската фирма или от нас.

Вашият коментар