Във връзка с възникналата епидемиологична ситуация, Клуб Лесно временно ще доставя само до адрес.

В Клуб Лесно сме се опитали да улесним максимално пазаруването Ви при нас, като Ви предлагаме следните алтернативи за заплащане на избраните продукти:

1. Наложен платеж  – заплащате на куриера при получаване на поръчката. Куриера Ви издава Разписка за пощенски паричен превод. При този метод на плащане, заплащате закупените от нас стоки направо на куриера доставящ поръчката Ви до Вашата врата или офис на спедитор. Ако доставката е до офис на Спиди или Еконт, може да заплатите както в брой, така и с кредитна/дебитна карта. Моля, при получаване на пратката от нас, изискайте от куриера разписка за пощенски паричен превод (ППП) за заплатената от Вас сума. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, тази разписка замества касовата бележка и Ви служи за законен платежен документ към нас. Вие винаги можете да поискате от куриерската фирма копие от този документ.

2. Epay. Ще бъдете пренасочени към сайта на ePay Bg , където ще може да заплатите с кредитна/дебитна карта регистрирана при тях или с Ваша микросметка в ePay.bg. Повече информация за този метод може да видите на страницата ePay.bg

3. ePay.bg – EasyPay. Разновидност позволяваща заплащане оф-лайн през каса на EasyPay или пост-терминал (банкомат) на БОРИКА. Работи, чрез доставяне на клиента уникален IDN номер, който е нужен за разпознаване на поръчката за разплащането.

4. Плащане по банкова сметка. След като посочите този метод по време на поръчката, ще получите информация по Email как да заплатите по банка. Имайте предвид, че поръчката се изпраща от нас към Вас след получаване на средствата по нашата сметка.

Вашият коментар