В Клуб Лесно сме се опитали да улесним максимално пазаруването Ви при нас, като Ви предлагаме следните алтернативи за заплащане на избраните продукти:

1. Наложен платеж чрез пощенски паричен превод. При този метод на плащане, заплащате закупените от нас стоки направо на куриера доставящ поръчката Ви до Вашата врата или офис на спедитор. Моля, при получаване на пратката от нас, изискайте от куриера разписка за пощенски паричен превод (ППП) за заплатената от Вас сума. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, тази разписка замества касовата бележка и Ви служи за законен платежен документ към нас. Вие винаги можете да поискате от куриерската фирма копие от този документ.

Моля, уверете се, че в деня на доставка в рамките на работния ден ще бъдете Вие или упълномощено от Вас лице на посочения адрес за доставка. Адреса може да бъде частен дом, офис, магазин и тн. Задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера и при установена повреда или липса подпишете двустранен протокол, който ще Ви бъде предоставен от куриерската фирма. След това се свържете с нас за уточняване на следващата пратка.

2. Epay. Това е основен метод и работи като изпраща потребителя до страницата на ePay.bg за да въведе своите данни в разплащателната платформа. Така може да платите през портала на ePay.bg ,като ползвате своя микросметка в портала. Може да платите през банкомат, както и в брой в някой от многобройните офиси на EasyPay в цялата страна. Забележете, че на нашия сайт не се обработват плащания чрез кредитни карти. Това става чрез портала на Epay.bg. Повече информация за този метод може да видите на страницата ePay.bg

3. PayPal. Плащане през най-известната международна система за разплащане – PayPal . При този метод на плащане, ще бъдете отведени директно в страницата на PayPal.com, където след като влезнете в профила си, ще можете да заплатите покупката си при нас чрез Ваша кредитна карта или Ваша микросметка в PayPal. Тъй като PayPal не работи с български лева, цената на Вашата покупка ще бъде изчислена в евро по курса на Европейската централна банка, но реално покупката Ви ще бъде в български лева (както са изложени цените на стоките ни в сайта). След успешната транзакция, ще получите потвърждение за покупката, както от PayPal по email, така и от нас.
Повече информация може да прочетете на страницата на PayPal.com.

4. Плащане по банкова сметка. След като посочите този метод по време на поръчката, ще получите информация по Email как да заплатите по банка. Имайте предвид, че поръчката се изпраща от нас към вас след получаване на средствата по нашата сметка.

Вашият коментар